Malatec 00004597

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

MT Malatec Patura electrica 60W, 150x80 cm, 3 trepte viteza, control telecomanda (IS00004597)

127,00 RON
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
cartuseria.ro
 

MT Malatec Patura Electrica MT Malatec 60W 150x80cm 3 Trepte Viteza Control Telecomanda Alb (IS00004597)

136,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
itgalaxy.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 127,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Malatec: Malatec Incalzitor de pat

Beurer HD 90 Incalzitor de pat 480,00 RON Beurer HD 90 Sencor SUB 281 Incalzitor de pat de la 182,99 RON Sencor SUB 281 Sencor SUB 190 Incalzitor de pat de la 94,99 RON Sencor SUB 190 Sencor SUB 291 Incalzitor de pat de la 206,32 RON Sencor SUB 291
Descrierea produsului
Material Poliester
Protectie supraîncălzire Da
Telecomanda Da
Masura 150 x 80 cm

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Pătură electrică, încălzită, cu 3 nivele de încălzire, lavabilă, cu dimensiuni de 150x80 cm 

sunt serile, nopțile și chiar diminețile reci? cu o pătură încălzită, vă veți iubi și mai mult patul! o pătură încălzită cu telecomandă nu este doar soluția perfectă împotriva frigului. ea poate fi folosită practic tot timpul anului, indiferent de anotimp. pătura electrică vă ajută să vă relaxați după o zi grea de muncă, ameliorând durerile musculare și articulare. după o zi stresantă, tensionată sau obositoare, vă va plăcea cu siguranță. de asemenea, oferă o ușurare senzațională pentru durerile menstruale, reumatice și extinse. cu o pătură caldă, vă veți simți instantaneu într-o dispoziție mai bună și circulația sângelui se va accelera. puteți uita de picioarele și mâinile reci!

pătura electrică este sigură de utilizat și atinge rapid temperatura dorită. datorită termostatului încorporat, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la supraîncălzirea păturii și nici nu trebuie să așteptați ore întregi până când aceasta se încălzește suficient pentru a vă ține de cald.

pătura poate fi folosită și ca cearșaf cald de dormit, este suficient să o așezați pe pat sau pe saltea și să o fixați cu ajutorul cârligelor speciale. această metodă de utilizare reduce în mod deosebit pierderile de căldură - căldura generată este distribuită între saltea și persoana întinsă pe pat. datorită cârligelor, pătura nu alunecă de pe saltea. aîl puteți folosi și ca o pătură și să vă acoperiți după ce vă deconectați de la rețeaua electrică.

menținerea curățeniei nu este o problemă. dacă se murdărește sau dacă doriți să o împrospătați, o puteți spăla fără probleme. în acest scop, scoateți unitatea de control din priză și spălați pătura manual sau într-o mașină de spălat la o temperatură maximă de 30°c.

cablul păturii electrice poate avea o lungime de până la 150 cm, astfel încât îl puteți conecta cu ușurință la sursa de alimentare în timp ce utilizați pătura într-o poziție confortabilă. datorită cablului de 150 cm, nu sunt necesare cabluri de prelungire suplimentare.

caracteristici: 

pătură/alveole încălzite
operare cu telecomandă
termostat încorporat
se poate spăla la max. 30°
material: poliester
număr de niveluri de încălzire: 3
dimensiuni: 150×80 cm
putere: 60w
sursa de alimentare: 220-240v, 50-60hz
lungimea cablului: aprox. 150 cm
greutatea păturii: 0,9 kg

conținutul pachetului:

1 pătură încălzită 150×80 cm
1 cablu de alimentare cu unitate de control



Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.